Bedrijfsadministraties

De Paarse Olifant verzorgt de gehele of gedeeltelijke bedrijfsadministratie voor startende en/of kleine ondernemers. Aangeleverd in een spreekwoordelijke of echte schoenendoos, digitaal en alles daar tussenin: de keus is aan u.

Verzorgt u graag een deel van, maar niet de gehele, bedrijfsadministratie zelf, of heeft u graag op ieder moment totale inzage in uw bedrijfsadministratie, dan is een online-administratie wellicht iets voor u.
De Paarse Olifant maakt hiervoor gebruik van e-boekhouden, een zeer gebruiksvriendelijke èn betaalbare oplossing. De korting die De Paarse Olifant krijgt op de maandelijkse abonnementsprijs, wordt geheel aan u doorgegeven.

Kleine boekhoud-/administratiekantoren - ook ondernemers, tenslotte - kunnen op De Paarse Olifant terugvallen bij grote drukte, ziekte of vakantie. Het klantenbestand wordt hierbij vanzelfsprekend volledig gerespecteerd.


Verloningen voor artiesten en hun opdrachtgevers

Het merendeel van de artiesten kan zich het optreden alleen permitteren als bijverdienste. Om deze reden biedt De Paarse Olifant een verloningsservice aan, zodat iedereen zich volledig kan wijden aan datgene waar het om begonnen is. En in dit geval is dat natuurlijk een optreden waar het plezier van af spat!
Meer informatie over deze service is terug te vinden via het menu.