Buitengewone Bedrijfsondersteuning

De Paarse Olifant biedt algehele secretariële ondersteuning, maar organiseert ook uw bedrijfssportdag, workshop of lezing voor u. De Paarse Olifant kan workshops en cursussen niet alleen organiseren, maar ook zelf geven: zij is in het bezit van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid.

Als gevolg van jarenlange werkervaring in, maar geen enkele zakelijke relatie mèt de verzekeringswereld, kan De Paarse Olifant u daadwerkelijke objectieve adviezen geven met betrekking tot uw verzekeringsportefeuille of pensioenoplossingen voor uzelf of uw medewerkers.

Ook het afleveren van een spoedbestelling of simpelweg "een uurtje op de winkel passen" omdat u onverwacht wordt weggeroepen, behoort tot de mogelijkheden.

Zoals u ziet, biedt De Paarse Olifant ondersteuning voor ieder ondernemersprobleem dat u weghoudt van uw kernactiviteiten. En als de expertise niet in huis is, wordt die uit een omvangrijk netwerk gehaald.

U ben daardoor altijd verzekerd van ondersteuning op maat, zonder dat u vastzit aan de urenverplichtingen bij het inhuren van een uitzendkracht of dat u het risico loopt van een fictief dienstverband bij het inhuren van een freelancer. De Paarse Olifant is in het bezit van een geldige VAR-wuo voor alle werkterreinen.